Lite om mig

Jag jobbar som frilansande sångerska, artist, skådespelerska, producent och låtskrivare.

Jag sjunger på små som stora evenemang vid förfrågan. Dop, bröllop, begravning, företagsfester, festivaler, show eller mingel. Jag coachar gärna i såväl sång som i scenspråk. Vill man spela in musik så har jag tillgång till studio. Inget evenemang är för stort eller för smått. Hör av dig till mig så skräddarsyr jag ditt evenemang efter önskemål.

Nedan kan du läsa ett urplock av vad jag gör & har gjort under åren

Jag har körat bakom och sjungit med en mängd artister: Tommy Nilsson, Pernilla Wahlgren, Danny Saucedo, Uno Svenningsson, Albin, CajsaStina Åkerström, Mikael Rickfors, Thomas Di Leva, Anna Book, Sarah Dawn Finer, Carola, Jessica Andersson, Siw Malmkvist, Kikki Danielsson, Christer Sjögren för att bara nämna några.

Jag har varit med i melodifestivalen med, Günther and the Sunshine girls.
Länk YouTube >>

Hösten 2011 var jag med i TV3´s realityserie True Talent där Danny Saucedo var min sångcoach. Jag var med i 54 avsnitt och kom på 4:e plats
Länk YouTube >>

I Duran & Mollans allsångsshow spelar jag Mollan och är extra stolt över att ha skrivit Duran & Mollans hittills mest spelade låt Händerna upp
https://www.youtube.com/watch?v=H-scDnB6rts

Jag har medverkat i massor av krogshower, revyer och farser t.ex: Mer än revy, Kalmarrevyn, 99 kronors revyn, Kvällsgas, Torsårsrevyn, Sparkling hits, HB Hagströms julstämning, 1900 feta hits med Peter Glyt, Klämman & Bultens raggarfars, Guldfesten, Går genom Kalmar
Länk facebook >>
Bjursnäsrevyn, Södermörerevyn, Josefin Nilsson hyllning, One Night with Santa, Allsång i Krusenstiernska gården, Grillat & Gårdsopera
Länk YouTube >> 
Hylla Povel, Cocktailshow
Länk YouTube >>,
varav de 8 sistnämnda jag även har producerat.

Medverkat i reklamfilmen ”Ett lätt beslut”
LänkYouTube >>

Sjunger i coverbandet/kompbandet Rekyl.

Är 1/3 av tjejtrion The Rockettes
Länk YouTube >>

Jag har också varit med i grupper som 6 våjsis, Countrybandet Idaho, Mighty Nice med Anderz Wrethov, Häjkån Bäjkån band.

Jag har medverkat på inspelningar med bl.a:

Duett med Calle Kristiansson ”Echoes”
Länk Spotify >>

Claes-Göran Bjerdings ”Du har rört vid min själ”
Länk Spotify >>

Svenne Hedlund & Hepstars
Länk Spotify >>

Caj Karlsson & VBB
Länk Spotify >>

Duran & Mollan
Länk Spotify >>

Lennart Palms Praliner
Länk Spotify >>